Voetbal4u.com

Europa League Slachtpartij op voetbalveld Honduras

Gewapende aanvallers hebben zaterdag zeker veertien mensen doodgeschoten op een voetbalveld in Honduras. Ook raakten meerdere mensen zwaargewond. De schutters vuurden van dichtbij op de slachtoffers, zei viceminister voor veiligheid Armando Calidonio.

De slachting vond plaats in Colonia Felipe Zelaya, een overbevolkte en gewelddadige wijk in de noordelijke stad San Pedro Sula, waar veel gangs actief zijn. Het motief achter de schietpartij is nog onduidelijk. Er waren vijf aanvallers, maar de politie heeft nog geen verdachten op het oog. Tien mensen overleden ter plekke, vier anderen op weg naar een ziekenhuis.

Dergelijke schietpartijen komen vaker voor in Honduras. De straatbendes worden verantwoordelijk gehouden voor gewelddadige misdaden, afpersing en hand- en spandiensten voor drugskartels. In september maaiden schutters achttien medewerkers van een schoenenfabriek in San Pedro Sula neer bij een schietpartij tussen rivaliserende bendes. Onlangs werden in de Hondurese plaats zes jongeren gedood in een conflict rond drugshandel.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.