Voetbal4u.com

Eredivisie Van der Wiel vindt El Hamdaoui gruwelijk

Gregory van der Wiel is in gesprek met NUsport lovend over Mounir El Hamdaoui. De Marokkaanse aanvaller maakte deze zomer de overstap van AZ naar Ajax en heeft tot dusver een uitstekende indruk gemaakt in Amsterdam.

“Mounir is de gruwelijkste”, aldus Van der Wiel. El Hamdaoui begon uitstekend bij Ajax met twee doelpunten in zijn debuutwedstrijd tegen FC Groningen (2-2). Afgelopen woensdag kwam de spits opnieuw tweemaal tot scoren in het duel met SC Heerenveen (3-1).

El Hamdaoui blijft kritisch op zichzelf. “De samenwerking tussen Luis en mij kan beter, we moeten meer oog hebben voor elkaar.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.