Voetbal4u.com

Duitsland Vennegoor wordt niet vervolgd

Het Openbaar Ministerie in het Oostenrijkse Ried ziet af van strafvervolging van de Nederlandse voetballer Jan Vennegoor of Hesselink. De spits van Rapid Wien bezorgde tegenstander Stefan Lexa van SV Ried eind vorige maand een zware knieblessure. Volgens het slachtoffer was er bij de oud-spits van onder meer PSV en FC Twente pure opzet in het spel.

De officier van justitie deed naar aanleiding van deze beschuldiging onderzoek naar het incident. Na een grondige bestudering van de videobeelden laat het OM de zaak verder rusten. “Ik verwachtte niet dat er voldoende bewijs zou zijn om tot een veroordeling te komen”, verklaarde de aanklager. Vennegoor of Hesselink werd verdacht van het toebrengen van lichamelijk letsel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.