Voetbal4u.com

‘Johan Cruijff gaat Jordania voorzien van advies’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!
Johan Cruijff laat in zijn wekelijke column in de Telegraaf weten dat hij contact heeft gehad met Merab Jordania, de voorzitter van Vitesse. De Georgiër nam afgelopen zomer de Arnhemse club over en heeft inmiddels een verfrissende wind laten waaien door het Gelredome stadion.

 

Afgelopen donderdag werd er tevens een nieuwe trainer gepresenteerd, namelijk een oud-pupil van Cruijff, Albert Ferrer. Bovendien werd Stanley Menzo als assistent-trainer aangesteld, ook een oud-bekende van De Verlosser. Cruijff heeft dus contact gehad met Jordania: “Al een paar weken via mijn foundation en school, waarna ik hem afgelopen dinsdag voor het eerst heb ontmoet”, zegt de voetballegende.

“Toen verraste hij me ook met het nieuws dat hij Albert Ferrer en Stanley Menzo als trainers vast had weten te leggen. Ooit spelers die bij Barcelona en Ajax onder mij gevoetbald hebben. Daarmee wil ik duidelijk aangeven, dat ik geen rol in de benoeming van Ferrer en Menzo heb gespeeld”, zegt hij.

Daarnaast zal Cruijff Jordania in de toekomst wellicht van adviezen voorzien wat betreft de Georgische voetbalbond en de club Vitesse. “Mocht dat tot een serieuze samenwerking leiden, dan sluit ik niet uit dat ik af en toe adviezen geef als Jordania daar om zou vragen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *