Voetbal4u.com

Spanje Drenthe rijdt om vier uur s’nachts zes keer door rood

Royston Drenthe kan dinsdag een pittig onderhoud verwachten met de clubleiding van Hercules Alicante. Het bestuur eist opheldering van de Nederlandse middenvelder over een nachtelijk avontuur eind vorige week in de straten van de Spaanse kustplaats.

De huurling van Real Madrid reed na vier uur ‘s nachts met een snelheid van 160 tot 180 kilometer per uur door de binnenstad. Daarbij zou de voormalige Feyenoorder liefst zes keer door het rode stoplicht zijn gereden. De politie van Alicante heeft hem een zware bekeuring gegeven wegens roekeloos rijgedrag. Een alcoholtest bij Drenthe had een negatief resultaat.

Volgens de voetballer was hij met een kennis haastig op weg naar het ziekenhuis. Omdat een ambulance te lang wegbleef, besloot Drenthe zelf naar de kliniek te rijden. Het is onbekend wat zijn metgezel precies mankeerde en wat de oorzaak van het vermeende letsel was.

De clubleiding van Hercules Alicante wil Drenthe dinsdag ook aanspreken over het late tijdstip waarop hij in het Spaanse nachtleven nog actief was.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.