Voetbal4u.com

‘FC Twente wil Theo Janssen verkopen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Theo Janssen mag dan wekelijks behoren tot de uitblinkers aan de kant van FC Twente, de middenvelder lijkt weinig toekomst te hebben in Enschede. Voetbal International meldt dat Janssen slecht in de spelersgroep ligt en mag vertrekken.

Bij FC Twente wordt vooral het gedrag van Janssen niet op prijs gesteld. De Oranje-international zou zich onprofessioneel gedragen en zich regelmatig vergrijpen aan een biertje en een sigaret. Dit tot ergenis van zijn collega’s, die hem een onprofessionele houding verwijten.

Janssen zou dan ook geen toekomst meer hebben bij de Tukkers. De voormalig speler van Vitesse heeft zelf ook aangegeven graag naar het buitenland te willen verkassen. FC Twente wil de linkspoot in de winterstop of na afloop van het seizoen van de hand doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *