Voetbal4u.com

Eredivisie FC Utrecht zes tot acht maanden zonder Mulenga

FC Utrecht moet het lang stellen zonder aanvaller Jacob Mulenga.

Volgens Voetbal International zal de Zambiaanse aanvaller tot het einde van het seizoen buiten de lijnen blijven. Het medium bericht dat Mulenga zes tot acht maanden niet inzetbaar zal zijn vanwege zijn kwetsuur aan de zijn knie. De 26-jarige speler raakte tijdens het duel met ADO Den Haag (1-0 verlies).

FC Utrecht heeft zelf echter aangegeven dat het nog niet geheel duidelijk is hoe lang Mulenga buiten de lijnen blijft. Woensdag wordt de aanvaller geopereerd aan het gewricht en dan verwacht de club meer duidelijkheid te hebben over de duur van zijn herstel.

“Waarschijnlijk zit er ook een scheur aan zijn voorste kruisband, maar daarover hebben we pas zekerheid als Jacob wordt geopereerd. Pas woensdag kunnen we er meer over vertellen”, aldus clubarts Frank van Hellemondt over de exacte details en de duur van het herstel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.