Voetbal4u.com

Eredivisie Telstar verwacht problemen rondom salaris van Michael Uwezu

Telstar heeft deze week Michael Uwezu op proef. Mocht de negentienjarige aanvaller indruk maken op de technische staf van de club uit Velsen, dan is er mogelijk nog een probleem. De eerstedivisionist denkt dat de salariseisen een struikelblok gaan worden.

Het afgelopen seizoen speelde Uwezu voor de beloften van Fulham en de speler is een bekende van Jan Poortvliet, die in het verleden bij Engelse Southampton werkte en nu de trainer van Telstar is. “Een vriend van hem maakte ik mee in die periode”, liet de oefenmeester weten aan Voetbal International. “Zo ging het balletje rollen. Hij had meer opties. Colchester United, uitkomend in League One, wilde hem graag hebben. Dat hij het bij ons wil proberen, zegt wel iets. Kennelijk heb ik een bepaalde indruk achtergelaten.”

Mocht Uwezu indruk maken, dan zal een investeringfonds een transfer mogelijk moeten maken. “We hakken deze week sowieso de knoop door. Over de haalbaarheid van hem durf ik niets te zeggen. Hij zou natuurlijk wel een transferwaarde kunnen vertegenwoordigen, wat voor het fonds lucratief is. Hoe het ook zij, vissen uit de Engelse vijver lijkt me niet verkeerd voor de toekomst.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.