Voetbal4u.com

Champions League Jol wil overwinteren met Ajax in de Champions League

Martin Jol wil met Ajax overwinteren in de Champions League. De Amsterdammers spelen woensdagavond tegen AJ Auxerre en zullen bij een zege na de winterstop zeker in het Europa League-toernooi actief zijn. Een langer verblijf in het langste Europese toernooi blijft ook nog tot de mogelijkheden behoren.

“Het lijkt me duidelijk dat we voor de tweede plaats in de groep gaan”, liet Jol dinsdag na de laatste training weten. “We sluiten de groepfase af met een uitwedstrijd bij AC Milan. Hopelijk beginnen we die wedstrijd met een goede uitgangspositie.”

Twee weken terug won Ajax in eigen huis met 2-1 van de Fransen. “We kwamen pas een beetje in de problemen nadat Ooijer uit het veld was gestuurd. Auxerre heeft daarna in eigen land driemaal gewonnen. Het zal dus niet makkelijk worden, maar we gaan voor de winst”, aldus de oefenmeester.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.