Voetbal4u.com

Spanje Juventus aast op Diego Forlan

Juventus is volgens La Gazzetta dello Sport gecharmeerd van Diego Forlán. De Oude Dame lijkt in haar zoektocht naar een goaltjesdief bij de spits van Atlético Madrid uitgekomen te zijn. De Uruguayaans international aast alvast op een vertrek bij de Europa League-winnaar van vorig seizoen.

Juventus wil tijdens de winterstop haar voorhoede versterken om zo te kunnen meestrijden met AC Milan, Internazionale en AS Roma voor de Italiaanse landstitel. Forlán lijkt de uitverkorene om komende transferperiode in Turijn neer te strijken. De Uruguayaan kon de voorbije weken ook al rekenen op de interesse van Chelsea.

De 31-jarige doelpuntenmachine ziet een vertrek helemaal zitten. De in Montevideo geboren voetballer wil graag andere oorden opzoeken na zijn fantastische WK met Uruguay afgelopen zomer. In Zuid-Afrika werd de aanvaller met de blonde lokken verkozen tot de beste speler van het toernooi. Net voor hij afreisde naar het WK schonk Forlán Atlético de Europa League-beker met twee treffers in de finale tegen Fulham.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.