Voetbal4u.com

Alex wil carriere afsluiten bij Chelsea

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Alex is pas 28 jaar oud, maar denkt nu al na over het einde van zijn loopbaan. De verdediger van Chelsea is gelukkig op Stamford Bridge en zegt er geen problemen mee te hebben om zijn loopbaan te beëindigen bij The Blues. “Het is een goed gevoel om hier te zijn en ik ben erg gelukkig”, zei Alex op de website van zijn club.

De Braziliaan staat al sinds 2004 bij Chelsea op de loonlijst, maar werd eerst drie jaar verhuurd aan PSV en maakte vervolgens de stap naar de Premier League. Daar is Alex inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen en uitgegroeid tot een belangrijke speler. De teller staat op 76 competitieduels, waarvan acht in het huidige seizoen.

In totaal speelde Alex al honderd officiële wedstrijden voor Chelsea: “Ik had nooit durven dromen dat ik dat zou bereiken, maar ik hoop hier nog lang te kunnen blijven en 200 of 300 wedstrijden te kunnen halen”, zei de verdediger. “Chelsea voelt als mijn thuis en ik ben erg tevreden in Londen. Hopelijk kan ik hier tot het einde van mijn loopbaan blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *