Voetbal4u.com

ADO-speler Antonia koestert geen wrok jegens Ajax

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!
Jarchinio Antonia is door ADO Den Haag-trainer John van den Brom opgenomen in de selectie voor het duel met Ajax van aanstaande zondag. De negentienjarige speler maakte op 12 september in het duel met De Graafschap zijn debuut in de hoofdmacht van de Residentieclub en de aanvaller laat wekelijks goede dingen zien in het tweede elftal van de club uit Zuid-Holland.

“Hij is snel en heeft voetbalgogme. Je ziet dat Antonia op dit moment met zelfvertrouwen voetbalt. Dat willen we als ADO ook uitstralen”, zei de oefenmeester in gesprek met Sport-Promotion. De rappe buitenspeler speelt zondagmiddag tegen zijn oude club. De jongeling doorliep de gehele jeugdopleiding van de Amsterdammers, maar kwam daar niet verder dan het tweede elftal.

Bij ADO krijgt hij echter meer vertrouwen. “Ik voel me hier thuis. Het was niet meer dan logisch dat ik voor mijn kansen moest vechten in het tweede elftal. Maar er is me altijd voorgehouden dat de stap naar het eerste tot de mogelijkheden zou behoren. Ik moest het zelf laten zien. Dat sprak me wel aan. Ik vecht er keihard voor en ben trots dat ik er zondag bij mag zijn tegen mijn oude club. Nee, wrok koester ik niet. Zo werkt het in het voetbal. Hoewel het leuk zou zijn als ik zou invallen en kan scoren”, aldus Antonia.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *