Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Mido en De Zeeuw inzetbaar tegen ADO Den Haag

Ajax-trainer Martin Jol kan Demy de Zeeuw en Ahmed Hossam, kortweg Mido, tegen ADO Den Haag weer gebruiken. De middenvelder was een twijfelgeval, terwijl Mido afgelopen woensdag ziek was.

 

De Zeeuw is het Champions League-duel met AJ Auxerre niet ongeschonden uitgekomen. De Apeldoorner had wat last van zijn hamstring en deed het de afgelopen dagen rustig aan. Mido, die het duel met de Fransen vanwege ziekte moest missen, is net als De Zeeuw aan de selectie toegevoegt.

Beide spelers kunnen dus spelen tegen ADO. De Amsterdammers ontvangen de Hagenaars zondag in de eigen Amsterdam ArenA. Jol zal zijn mannen en de mannen van trainer John van den Brom vanaf 12.30 uur aan het werk zien. De Haagse oefenmeester beschikt verder over een fitte selectie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.