Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Veertien clubs in de rij voor Emanuelson

Over een gebrek aan belangstelling heeft Urby Emanuelson niet te klagen. Liefst veertien clubs hebben zich al gemeld voor de linksbenige middenvelder van Ajax, die komende zomer transfervrij uit de ArenA zal vertrekken. Onder meer Liverpool, Everton, Hamburger SV, Borussia Dortmund, Villarreal, Juventus, Lazio, Benfica en FC Porto dingen naar de handtekening van de international, meldt De Telegraaf

Zaakwaarnemer Brian Berkleef erkent in het ochtendblad dat er volop interesse is in Emanuelson, maar wil niet op namen ingaan. Hij benadrukt dat een transfer in de winterstop wat hem betreft geen optie is. “Ik heb alle geïnteresseerde clubs aangegeven, dat er voor januari geen zaken valt te doen. Een tussentijds vertrek is wat Urby betreft niet aan de orde. Hij wil heel goed vertrekken, met het landskampioenschap, en zal zich daar voor duizend procent voor inzetten”, aldus de belangenbehartiger.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.