Voetbal4u.com

Jupiler League Belgisch talent overleden na hartstilstand (14)

Robbe Verlee, een groot Belgisch talent, is afgelopen weekeinde om het leven gekomen aan de gevolgen van een hartstilstand. De jeugdinternational is veertien jaar oud geworden.

Verlee, die voetbalde voor Waasland-Beveren uit Temse, kampte al langer met hartproblemen. Desondanks was het geen probleem om zijn kunsten in het voetbal te blijven vertonen, indien er altijd een defibrillator aanwezig was. “Er is geen verband met het voetbal”, vertelt zijn moeder tegenover diverse Belgische media. “Dit had overal kunnen gebeuren. Alleen bij zware inspanningen bestond er een risico.”

“We hebben meteen iedereen op de hoogte gebracht”, laat trainer Dirk Heyrman weten. “De club stelt ons een psycholoog ter beschikking voor groepstherapie, de jongens zijn immers zwaar aangeslagen. Het is een hecht team van achttien spelers. Ze komen drie keer per week samen voor training en één keer voor een wedstrijd. Het is logisch dat dit niet enkele ploeggenoten zijn maar ook vrienden. Robbe zal ook in de ploeg een groot gat achterlaten.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.