Voetbal4u.com

Eredivisie ‘NAC waarschuwt voor scout met pedofiele neigingen’

NAC Breda heeft dinsdag op de officiële website mensen gewaarschuwd voor een nepscout. De Bredanaars hebben meerdere meldingen gekregen van een man die aangeeft een ‘talentscout voor NAC’ te zijn. Gezien zijn vragen die de man stelt is NAC bang dat het gaat om een man met pedofiele neigingen.

De club werd getipt door een moeder van een talentvol voetballertje. Een man vertelde aan het jongetje dat hij hem benaderde vanuit NAC, maar nog niets aan zijn ouders of trainers mocht vertellen, omdat hij nog wat uit moest zoeken.

Het jongetje moest van de man een webcam hebben, omdat hij geen webcam had vroeg hij dat aan zijn moeder. Die vertrouwde het niet en maakte er melding van. Uit onderzoek is gebleken dat er al meerdere jongens op dezelfde wijze zijn benaderd door de man. De politie heeft aangegeven nog niets te kunnen doen tegen de man.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.