Voetbal4u.com

‘Edson Braafheid scheld Louis van Gaal uit’

Edson Braafheid heeft bij Bayern München zijn langste tijd erop zitten. De verdediger maakte vorige week ruzie met trainer Louis van Gaal, die de aanwezigheid van Braafheid niet langer op prijs stelt. Dat schrijft Bild zaterdag.

Braafheid maakte tijdens het duel met Borussia Mönchengladbach (3-3) zelf de beslissing om zijn warming-up te beëindigen. Louis van Gaal werd vervolgens woedend op de verdediger. “Hoeveel wissels heb ik toegepast? En hoeveel wissels mág ik toepassen?”, schreeuwde de trainer naar zijn speler.

De linksback reageerde in het Nederlands, naar verluidt met meerdere scheldwoorden. Assistent-trainer Andries Jonker zou de boel vervolgens hebben moeten sussen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *