Voetbal4u.com

Ajax-speler per direct ontslagen

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Almere City FC heeft besloten de huurovereenkomst met Rene Kofi Osei per direct op te zeggen. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De jongeling werd door de Jupiler League-club gehuurd van Ajax, dat Osei op zijn beurt op staande voet ontslaat.

Op de website van Almere Vandaag valt te lezen dat andere redenen dan zijn voetballende kwaliteiten ten grondslag liggen aan het plotselinge vertrek. De woordvoerders van Almere City en Ajax willen niet inhoudelijk reageren op het ontslag van Osei.

“Er heeft zich iets voorgevallen wat voor ons voldoende aanleiding was om de huurovereenkomst stop te zetten”, vertelt Lenno van Dekken, woordvoerder van Almere City FC. Miel Brinkhuis laat namens Ajax weten dat Osei op staande voet ontslagen is.

“Almere City FC nam contact met ons op met de mededeling dat zij de huurovereenkomst wilde opzeggen om bepaalde redenen. Deze redenen hebben wij geverifieerd, waarop wij Osei Kofi direct hebben ontslagen”, aldus Brinkhuis.

Bronnen melden dat Osei betrokken is geweest bij een ruzie in de kleedkamer van de club uit Almere. Naar verluidt zou Osei hierbij een vuurwapen gebruikt hebben. “Het is niet uitgesloten dat wij verdere juridische stappen zullen nemen”, aldus Van Dekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *