Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vertrek Maarten Stekelenburg zit eraan te komen’

Het was even stil omtrent Maarten Stekelenburg, maar de afgelopen week nemen de geruchten over een vertrek van de goalie van Ajax weer toe. Vooral vanuit Engeland zou er interesse zijn.

Het heeft allemaal te maken met de situatie van Pepe Reina bij Liverpool. Volgens enkele Engelse media zou de Spanjaard graag naar Manchester United of Arsenal gaan om daar mee te strijden om de prijzen. Als Reina vertrekt, komt er een plaatsje vrij voor Stekelenburg bij Liverpool.

Manchester United zoekt ook nog naar een opvolger van Edwin van der Sar. De voormalige international van Oranje heeft al eens aangegeven Stekelenburg een geschikte persoon te vinden voor de Engelse topclub. Mocht Reina echter naar ManU verkassen, kan Stekelenburg terecht bij Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.