Voetbal4u.com

Gandu doet geen aangifte na pistoolincident

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Christian Gandu zal geen aangifte doen tegen zijn op staande voet ontslagen ploeggenoot Rene Osei Kofi, die afgelopen week een pistool tegen het hoofd hield van de speler van Almere City, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Gandu maakte woensdag een grap, maar de achttienjarige Kofi begreep het niet goed. De vleugelverdediger liep naar zijn auto, waar hij uit de achterbak een pistool pakte. Kofi, gehuurd van Ajax, wilde Gandu ‘een beetje bang maken’. Aanvoerder Touvarno Pinas was aanwezig bij het incident en zorgde ervoor dat het tweetal het incident ter plekke uitsprak.

Pinas stond er bovendien op dat Gandu en Kofi het voorval op zouden biechten bij de clubleiding. Donderdag gebeurde dat, waarna de club uit de Jupiler League de Amsterdammer direct op straat zette. Kofi wordt neergezet als een geestelijk labiel persoon, maar daarnaast is hij ook een prettige persoonlijkheid. Almere City en Ajax wilde geen ruchtbaarheid geven aan het kleedkamerincident, om zo de loopbaan van Kofi te redden.

Of Kofi, die zich tot nu toe niet heeft uitgelaten over de zaak, zijn voetbalcarriere nog zal vervolgen is onbekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *