Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben krijgt skybox bij FC Groningen

Arjen Robben heeft een skybox bij FC Groningen naar zich vernoemd zien worden. De speler van Bayern München genoot zijn opleiding bij de Noordelingen en speelde van 2000 tot 2002 in de hoofdmacht van de Eredivisionist. Komende zondag treft Groningen Feyenoord in de eigen Euroborg, dan zal de skybox worden geopend.

“Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord zal de skybox waarin directie en management van de club speciale gasten ontvangt, officieel worden omgedoopt tot de Arjen Robben Skybox. In de box komen allerlei exclusieve attributen te hangen van de international uit Bedum, die zijn opleiding en doorbraak bij FC Groningen genoot”, aldus algemeen directeur Hans Nijland op het digitale thuis van de club.

Robben werkt zelf ook mee aan het interieur van de skybox. “Zo heeft Arjen van alle profclubs waarbij hij heeft gevoetbald een gesigneerd shirt aangeleverd ter decoratie van de box. Ook een paar voetbalschoenen van de topspeler van Oranje zal de ruimte sieren. De familie Robben zal in ieder geval aanwezig zijn bij de ingebruikname en Arjen Robben zelf onderzoekt nog de mogelijkheden of hij zondagmiddag eveneens naar Euroborg kan komen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.