Voetbal4u.com

‘Craig Bellamy houdt avontuur bij Feyenoord in achterhoofd’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het was even stil rondom Craig Bellamy, maar de kans dat de Welshman binnenkort in het shirt van Feyenoord voetbalt is nog alles behalve verkeken. Inspanningsfysioloog Raymond Verheijen, die zich ontfermt over de aanvaller van Manchester City, laat aan Voetbal International weten dat de speler een avontuur in De Kuip niet uit zijn hoofd heeft gezet.

Volgens Verheijen wil Bellamy, die momenteel wordt verhuurd aan Cardiff City, met name naar Rotterdam komen vanwege de fanatieke aanhang. “Hij heeft in 2002 met Newcastle United in de Kuip gespeeld. Dat was een van de meest kolkende stadions waarin hij ooit had gevoetbald. Dat is hem altijd bijgebleven”, vertelt de medicus, die echter niet als zaakwaarnemer kan en wil acteren. Voorbehoud is dan ook noodzakelijk.

“Als hij ooit nog in het buitenland gaat spelen, dan wordt dat waarschijnlijk Feyenoord. Daar kan ik hem alleen maar gelijk in geven”, besluit Verheijen. De 31-jarige spits speelde in zijn carrière onder meer voor Newcastle United, Celtic, Blackburn Rovers, Liverpool en West Ham United. Dit seizoen trof hij twee keer doel in acht duels voor Cardiff City.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *