Voetbal4u.com

Eredivisie Enkel Joris Mathijsen in het gips

Joris Mathijsen heeft in het ziekenhuis gips om zijn gekwetste enkel gekregen. Dat maakte zijn werkgever Hamburger SV donderdag bekend. De verdediger ging woensdag, tijdens de oefeninterland van Oranje tegen Turkije (1-0), vlak voor rust door zijn enkel en werd per brancard van het veld gedragen. Mathijsen ging meteen door naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Volgens HSV is het nog onduidelijk hoe ernstig de blessure van Mathijsen is, omdat de zwelling momenteel te groot is om een betrouwbare diagnose te stellen. De international is donderdagochtend teruggekeerd naar Hamburg. Daar wordt hij later op donderdag waarschijnlijk opnieuw onderzocht.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.