Voetbal4u.com

Engeland Uitverkoop bij Manchester City

De winterse transferperiode is in aantocht en dus begint het traditioneel onrustig te worden in de Eastlands. The Sun meldt dat Manchester City een grote uitverkoop gaat houden en daarbij genoegen neemt met flinke verliezen op een aantal peperdure aankopen. Onder meer Emmanuel Adebayor, Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge, Roque Santa Cruz en Jo zouden mogen vertrekken bij de steenrijke Engelsen.

Eerstgenoemde werd vorig seizoen nog voor liefst 30 miljoen overgenomen van concurrent Arsenal. Nu mag de Togolese spits echter voor de helft van dit bedrag uitkijken naar een nieuwe club. Linksback Bridge werd op zijn beurt voor 15 miljoen gekocht van Chelsea. Echter, de voormalig Engels-international mag nu voor 6 miljoen op zoek naar een nieuwe werkgever. Naar verluidt zouden de Citizens in totaal een verlies van 60 miljoen op dit vijftal voor lief nemen.
Laat een reactie achter

Your email address will not be published.