Voetbal4u.com

Matic weigert hand van Ferrer

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Nemanja Matic heeft zich al binnen een week in de problemen gewerkt bij trainer Albert Ferrer. De Spanjaard is niet te spreken over het gedrag van de middenvelder van Vitesse.

Na de 2-0 zege van de Arnhemmers op Heracles Almelo, weigerde de huurling van Chelsea het publiek te bedanken en stormde de kleedkamer in. Hij was teleurgesteld dat hij slechts als invaller mocht meedoen. Ferrer wilde hem opvangen, maar Matic ontweek hem met een schijnbeweging.

“Ik wil werken als een team. Als iemand niet in een team wil spelen, dan is dat zijn probleem. De fans hebben ons vandaag geweldig ondersteund. Dan vind ik het normaal dat we de fans daarvoor bedanken. Hij deed dat niet. We zullen wel kijken wat er gebeurt”, sprak de trainer na afloop.

De Servische middenvelder komt er echter zonder boete vanaf, zo liet technisch directeur Ted van Leeuwen al direct aan De Gelderlander weten. Het is echter de vraag hoe Ferrer dit incident oppikt. Zondag bij De Graafschap zal het antwoord volgen, dan wordt duidelijk of Matic al dan niet in de basis start.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *