Voetbal4u.com

‘Atteveld waarschijnlijk opvolger Jan van Dijk’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Na de nederlaag in Woudestein afgelopen zaterdag (1-0) neemt de druk toe op Jan van Dijk. Hai van Berden heeft weinig vertrouwen in de trainer van VVV-Venlo die elke week maar geen punten pakt. Van Dijk werd al een keer ontslagen door Berden bij Venlo, maar na een gesprek met de leden van de club is dat teruggedraaid. Maar nu lijkt het een kwestie van tijd totdat Mister Groningen wordt ontslagen.

Hai Berden, de voorzitter van VVV-Venlo, heeft een opvolger op het oog voor Van Dijk, die slecht presteert bij Venlo. De naam is Raymond Atteveld, die eerder voor Roda JC en ADO Den Haag heeft gecoacht, maar bij beide clubs is ontslagen. Hij zit nu momenteel zonder club waardoor hij elk moment aangetrokken kan worden.

In Venlo circuleert de naam van Atteveld al langer. Volgens ANP is het wachten totdat hij de coach wordt van VVV-Venlo. Atteveld is bij zijn oude clubs weggestuurd omdat hij het niet goed kon vinden met zijn spelers. De 44-jarige Amsterdammer werd eind maart 2010 ontslagen bij ADO Den Haag, dat zijn laatste club was. Eerder werd Atteveld ook al op non-actief gesteld bij zijn vorige club Roda JC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *