Voetbal4u.com

Europa League Britse kranten woedend over missen WK

De Britse kranten hebben vrijdag woedend gereageerd op het missen van de organisatie van het WK in 2018. “We zijn vernederd door de FIFA”, concluderen de media. Volgens de krant The Sun was alles vooraf al geregeld. “Fixed”, kopt het boulevardblad. “De Russen wisten het resultaat allang.”

Oud-bondscoach Terry Venables heeft in zijn column geen goed woord over de gang van zaken. “Het is een grote schande. Een schande voor Engeland, een schande voor het voetbal en een schande voor de FIFA”, concludeert hij.

Ook de Daily Mail is duidelijk is zijn oordeel: “Verkocht”, kopt de krant. “Rusland is een maffiastaat, verrot door corruptie. Qatar is een oliestaatje waar je niet eens vrijuit kan spreken. Beide zwemmen in het oliegeld. Hoe hebben de volgevreten bobo’s van de FIFA hen in godsnaam het WK kunnen geven?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.