Voetbal4u.com

Champions League ‘AC Milan zal Ajax niet sparen’

AC Milan heeft zichzelf al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, kan niet hoger eindigen dan een tweede plaats, maar dat betekent niet dat de Italiaanse club het woensdagavond rustig aan gaat doen. Coach Massimiliano Allegri wil dat zijn spelers het duel met Ajax meer dan serieus nemen.

De koploper in de Serie A is na vijf speelronden in de groepsfase zeker van de tweede plaats. Real Madrid heeft een voorsprong van vier punten en Ajax heeft een achterstand van vier punten op Milan. De Amsterdammers moeten aan de bak om zich definitief te verzekeren van een derde plek. Auxerre staat een punt achter, maar moet op bezoek bij Real Madrid.

“Misschien dat mijn spelers wat meer ontspannen aan het duel beginnen omdat we al een ronde verder zijn”, aldus Allegri. “Maar we zullen deze wedstrijd niet laten lopen. Het blijft een Champions League-wedstrijd tegen een roemruchte tegenstander”, vervolgt hij. Zlatan Ibrahimovic krijgt volgens Italiaanse media in ieder geval rust.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.