Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nederlandse belangstelling voor Milan Jovanovic’

Milan Jovanovic speelt in de tweede seizoenshelft mogelijk in Nederland. De aanvaller is ontevreden over het gebrek aan speelminuten bij Liverpool en overweegt volgens zijn zaakwaarnemer om al in de winterstop te vertrekken. Een terugkeer naar België is geen optie voor Jovanovic, maar er zou belangstelling zijn vanuit Nederland.

Ongeveer anderhalf jaar geleden werd PSV al eens met de Servische aanvaller in verband gebracht, maar tot een overgang kwam het destijds niet. Of de Eindhovenaren nog steeds geïnteresseerd zijn, is niet bekend: “Milan wil hier graag blijven om te laten zien wat hij kan, maar wanneer hij aan het einde van de maand nog steeds reserve is, kunnen zijn plannen veranderen”, zei Cvijan Milosevic.

De zaakwaarnemer van Jovanovic schermt met interesse van clubs uit het buitenland. “Terugkeren naar Belgie (waar de aanvaller al voor Standard Luik speelde, red.) geniet niet zijn prioriteit”, zei Milosevic. “Maar er is belangstelling van clubs uit Spanje, Duitsland en Nederland.” Jovanovic (29) speelde dit seizoen zeven competitieduels, waarvan drie als invaller.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.