Voetbal4u.com

Van Beukering begint als wissel tegen Willem II

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Jhonny van Beukering, de nieuwe aanwinst van Feyenoord, zal zondagmiddag op de bank beginnen. Mario Been heeft vooralsnog gekozen voor Luc Castaignos, Jerson Cabral en Diego Biseswar als de drie spitsen.

Wel is bekend geworden dat de aanvaller rugnummer 9 krijgt. Van Beukering speelde voorheen voor andere clubs ook voornamelijk met rugnummer 9.

Mochten de Rotterdammers winnen van hekkensluiter Willem II, zal het stijgen naar de dertiende plek op de ranglijst van de Eredivisie. De ploeg uit Rotterdam hebben momenteel zestien punten uit zestien wedstrijden gehaald.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *