Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Jol: ‘El Hamdaoui niet meer zo fris’

Ajax kan in de competitie voorlopig nog niet beschikken over aanvoerder Luis Suarez, die tot februari geschorst is. Gevolg is dat er nog maar één speler van het ‘droomduo’ over is: Mounir El Hamdaoui. Maar ook hij kan het niet alleen.

De verwachtingen waren hooggespannen toen Ajax El Hamdaoui deze zomer vastlegde. Hij en Suarez in één elftal, twee topscorers, een garantie voor een karrenvracht aan doelpunten. Hoe anders is de situatie momenteel.

“Je ziet dat hij (El Hamdaoui) niet meer zo fris is”, zei Jol na afloop van het teleurstellende thuisduel met NEC, waarin Ajax niet verder dan 1-1 kwam. “Hij moet alles spelen. En dat zie je in een wedstrijd als tegen NEC terug. Hij kan veel beter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.