Voetbal4u.com

Mido boos door tegendoelpunt

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Mido dacht dat hij zaterdag zichzelf tot matchwinner kroonde namens Ajax, maar zijn doelpunt werd al snel ongedaan gemaakt. NEC scoorde een minuut na zijn openingstreffer, waarna de score zo bleef. De Egyptische spits, die als één van de weinigen bij Ajax sterk speelde, was na afloop geïrriteerd.

“Wanneer je kampioen wilt worden, moet je zulke wedstrijden winnen”, zei Mido tegenover Eredivisie Live. “Als je rond de tachtigste minuut op 1-0 komt en je speelt thuis, dan moet je zo’n wedstrijd uitspelen. Maar de bal valt nog twee keer in onze zestien en uiteindelijk scoren zij een simpele goal. ”

Mido was een lichtpuntje op een verder donkere avond bij de Amsterdammers. De ploeg van trainer Martin Jol kijkt door het zoveelste puntverlies tegen een achterstand van vijf punten aan op zowel PSV als FC Twente.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *