Voetbal4u.com

Eredivisie Jol: ‘NEC heeft spelers die wij goed kunnen gebruiken’

Ajax won vorig weekend weliswaar met 2-0 van VVV-Venlo, de crisis in Amsterdam lijkt nog lang niet voorbij. Vanavond trad de ploeg aan tegen NEC. Na negentig minuten stond er een teleurstellende 1-1 stand op het bord.

“Ze waren zeker in het eerste half uur beter”, geeft trainer Martin Jol na afloop van de wedstrijd aan. “Hoe dat komt? Omdat ze spelers hebben die wij ook kunnen gebruiken.”

Tegen NEC speelde Ajax met een andere voorhoede. “Dat kon je in de eerste helft goed zien. Het was heel onwennig, maar dat is misschien ook wel logisch voor spelers die niet vaak met elkaar hebben samen gespeeld.”2 Comments

 1. Johan

  12/05/2010 at 10:30

  Ik begin het marginale en ver onder de middelmaat denken van Jol zo langzamerhand beu te worden!Het constante vergelijken van Ajax met middelmatige clubs en daar zijn conclusies en nieuw aan te kopen of aangekochte spelers aan verbinden is funest geworden voor Ajax.
  Het wordt tijd voor een andere wind bij Ajax,het denken aan het hoogste ideaal ipv je er bij neer te leggen bij de middelmaat!een Ajax-coach onwaardig.

 2. JC

  12/05/2010 at 14:11

  Ben ook zeer teleurgesteld in Jol.Wat een zeikerd. Hij is al een mooie tijd bezig en ik heb Ajax nog nooit zo slecht zien spelen. Oprotten met die vetklep. Laat Blind maar voor de groep staan. tenminste een echte Ajacied.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.