Voetbal4u.com

Eredivisie Dochtertje (7) Pieter Vink kreeg dreigbrief in broodtrommeltje

Pieter Vink heeft tijdens de presentatie van het magazine Helden laten weten dat hij wel eens bedreigd is tijdens zijn nog actieve scheidsrechterscarrière in het betaalde voetbal. ‘We schieten je kankervader kapot’, stond er op een briefje dat werd gevonden in het broodtrommeltje van de zevenjarige dochter van de arbiter.

Halverwege de maand september zette Vink een punt achter zijn internationale scheidsrechtersloopbaan. In gesprek met NuSport licht de 43-jarige arbiter een merkwaardige gebeurtenis uit het verleden toe. “Het dieptepunt was het briefje dat ooit in de broodtrommel van mijn dochter zat. We schieten je kankervader kapot, stond erop.”

“Mijn dochter was zeven en had het niet goed door, maar mijn vrouw was erg van slag”, vervolgt Vink, die mede door dit aangrijpende incident besloot om zijn internationale carrière te beëindigen. Ook het mislopen van het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika speelde daarbij een rol. “Dat was een enorme klap”, aldus de in Noordwijkerhout geboren scheidsrechter.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.