Voetbal4u.com

Jeremain Lens ontevreden over zijn eigen spel

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Jeremain Lens werd afgelopen zomer door PSV overgenomen van AZ. De aanvaller heeft naar eigen zeggen nog niet kunnen overtuigen in het shirt van de Eindhovense topclub, die wel eerste staat in de Eredivisie.

“Ik verslap tijdens wedstrijden te vaak”, is Lens kritisch tegenover NuSport. “Soms merk ik dat de concentratie even wegvalt. Dan is de juiste focus er niet bij bepaalde aannames.”

“Daardoor maak ik een mindere actie of geef ik een slechte voorzet. Ik heb veel redelijke wedstrijden gespeeld, maar de uitschieters ontbreken. Die eis ik wel van mezelf”, aldus de Amsterdamse vleugelspeler van PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *