Voetbal4u.com

Engeland ‘Blatter vindt Engeland een slechte verliezer’

FIFA-voorzitter Sepp Blatter heeft flink uitgehaald richting Engeland. In het Zwitserse blad Die Weltwoche bestempelt Blatter de Engelsen als “slechte verliezers”. De Engelsen waren, nadat de FIFA Rusland aanwees als organisator van het WK 2018, niet te spreken over de gang van zaken bij de wereldvoetbalbond.

“Om eerlijk te zijn was ik verrast door de reacties van de Engelsen na hun nederlaag. Notabene Engeland, het moederland van de fair play-gedachte”, stelt Blatter in het weekblad. “Sommigen doen zich daar voor als slechte verliezers. Na afloop kan je niet zeggen dat er mensen beloofd hebben om op je te stemmen. De uitslag is bekend en is duidelijk. In sommige reacties proef ik arrogantie van de westerse landen met een Christelijke achtergrond.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.