Voetbal4u.com

Eredivisie Ricky van den Bergh hoopt op Feyenoord

Ricky van den Bergh vertrekt in de winterstop transfervrij bij ADO Den Haag en lijkt terug te keren naar Sparta Rotterdam, de club waar hij zijn loopbaan begon. De middenvelder sluit echter niet uit dat hij naar een andere club in Rotterdam vertrekt: Feyenoord. “Feyenoord is voor mij mijn hele leven lang als Hagenaar een van de mooiste clubs geweest”, zegt Van den Bergh.

Het contract van de spelmaker loopt tot de zomer door, maar in onderling overleg wordt deze verbintenis halverwege het seizoen ontbonden. “Het volk bij Feyenoord past wel bij mij, gewoon recht voor zijn raap”, zei Van den Bergh tegen Voetbal International. “Maar Sparta Rotterdam is net zo’n mooie club en daar heb ik een prachtige tijd gehad. Het is nu gewoon rustig afwachten. Ik heb nog niet gebeld met Mario Been, maar ik heb wel altijd contact gehad met Mario.”One Comment

  1. HANSdeheld

    12/09/2010 at 17:40

    ja tuurlijk dat je nu transfervrij bent betekend niet dat je gelijk feyenoord knielend bij je krijgt terwijl je een dikke fail bent.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.