Voetbal4u.com

Eredivisie Alderweireld blij met aanpak van De Boer

Toby Alderweireld is uiteindelijk toch blij met de komst van Frank de Boer. De verdediger van Ajax vond het vreemd dat Martin Jol vertrok en zag het ook geen moment aankomen, maar desondanks is hij tevreden over de nieuwe trainer.

“Het is vreemd als een trainer weggaat. Je hebt anderhalf jaar, iedere dag, met elkaar samengewerkt aan een doel. Met de nieuwe trainer moeten we weer vooruit kijken”, begint Alderweireld op het digitale thuis van de Amsterdamse club.

“Als je nu naar de training kijkt, zie je dat het des Ajax is. Zeker als je de jeugd hebt doorlopen, is het een veilig en prettig gevoel.” vervolgt Alderweireld. “Iedereen had tegen AC Milan (0-2 winst, red.) het gevoel alsof het een nieuwe start was, de trainer gaf duidelijke instructies over wat we moesten doen. Dat is prettig.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.