Voetbal4u.com

Eredivisie De Boer haalt Lukoki bij het eerste elftal

Jody Lukoki krijgt vanaf woensdag de kans om een plek in het eerste elftal van Ajax af te dwingen. De pas 18-jarige rechtsbuiten speelt momenteel in de A1 en wordt door interim-trainer Frank de Boer naar het eerste elftal gehaald, meldt De Telegraaf.

Lukoki zal zich maandag eerst aansluiten bij Jong Ajax, dat een competitiewedstrijd speelt tegen Jong Helmond. Het eerste elftal van Ajax heeft twee dagen vrij gehad na de 0-1 overwinning op Vitesse, afgelopen zondag.

De Nederlander, die afkomstig is uit Congo, is met Ajax in gesprek over een contractverlenging. Lukoki zal niet de eerste zijn die dit seizoen zijn debuut maakt in het eerste elftal van Ajax. Eerder gingen de jeugdspelers  Lorenzo Ebecilio en Aras Özbiliz hem voor.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.