Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Chelsea en Manchester City gaan vol voor Luis Suarez

Chelsea en Manchester City zijn druk bezig met het voorbereiden van een bod op Luis Suárez, weet Sportingo te melden. De Engelse topclubs willen de aanvaller in de naderende winterstop overnemen van Ajax.

 

Naar verluidt willen the Blues de selectie versterken, aangezien de Londense club zes verliespunten meer heeft dan koploper Manchester United. Daarnaast lijkt Didier Drogba de laatste weken uit vorm te zijn, waardoor Carlo Ancelotti een beroep wil gaan doen op de diensten van Suárez, meldt Sportingo.

Ook Roberto Mancini, manager van Manchester City, wil zijn selectie in de komende transferperiode versterken. De geruchten dat Carlos Tévez gaat vertrekken bij The Citizens worden steeds hardnekkiger, waardoor er een plaats vrij lijkt te komen in de aanval van Manchester City.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.