Voetbal4u.com

Erik Pieters ergert zich aan fans

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Met nog één wedstrijd te gaan voor de winterstop gaat PSV aan kop in de Eredivisie. Ook keert het na de hervatting terug in de Europa League. Toch is er vanuit de eigen achterban felle kritiek.

Met name het veldspel van PSV staat bij de fans ter discussie. Dat kwam het elftal al meerdere malen op fluitconcerten te staan. “Het deed me echt wat”, geeft Erik Pieters toe in het ProProf Magazine. “Dit kon gewoon niet. Iedere wedstrijd hebben we de intentie om te winnen en om dat te doen met aantrekkelijk spel. Alleen gebeurt dat niet altijd.”

Volgens de verdediger is het fluiten van de fans dan ook niet altijd terecht. “In voetbal heb je nu eenmaal te maken met een tegenstander, de vorm van de dag en allerlei omstandigheden die dat beïnvloeden. Dat moeten supporters ook begrijpen. Het is niet zo dat je op een knop drukt en er automatisch een heerlijke wedstrijd uit rolt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *