Voetbal4u.com

Rapper Ali B. is zaakwaarnemer van PSV-speler

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Abel Tamata kreeg donderdagavond zijn eerste speelminuten in het eerste elftal van PSV en was daarmee een opvallende verschijning in de achterste linie van de Eindhovenaren. Nog opvallender is echter de man die de belangen van de jonge verdediger behartigt: Tamata heeft niet gekozen voor een bekende naam als Rob Jansen of Kees Ploegsma, maar voor rapper Ali B.

“Hij is mijn begeleider”, bevestigde de twintigjarige vleugelverdediger, die speelde omdat Stanislav Manolev in de lappenmand zit en Atiba Hutchinson ziek was, voor de camera van RTL7. “Hij kan ook gewoon zakelijk zijn en geeft mij vooral mentale tips. Voor het voetbalgedeelte kan ik gewoon terecht bij PSV.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *