Voetbal4u.com

Babangida vindt VVV-er Musa versterking voor Ajax

Tijjana Babangida is zeer te spreken over de verrichtingen van Ahmed Musa bij VVV-Venlo. De voormalig Ajacied, die bekend stond om zijn indrukwekkende snelheid, noemt Musa hét talent van Nigeria.

In gesprek met Voetbal International zegt Babangida dat hij Musa graag bij Ajax had gezien. “Ik had gesprekken met mensen bij Ajax en daarna zocht ik weer contact met Ahmed via zijn zaakwaarnemer. Maar die reageerde niet op een telefoontje en smsjes van mij. Later hoorde ik dat ze rond waren met VVV.”

Babangida voorspelt een grote toekomst voor Musa. “Die jongen is hét talent van Nigeria en heeft ongekende mogelijkheden. Het hoge niveau van Ajax had hij aangekund, dat weet ik zeker. Nu moet hij degradatievoetbal spelen bij VVV met mindere spelers om zich heen en dat is moeilijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *