Voetbal4u.com

‘Ryan Babel haalt uit naar Utrecht-fans’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ryan Babel is totaal niet te spreken over de fans van FC Utrecht in het duel tegen Liverpool op Anfield Road. De aanvaller werd voortdurend van spreekkoren voorzien voornamelijk gericht op zijn moeder.

“Ik ben al vier jaar weg, maar ik zal altijd als een Ajacied worden beschouwd door de fans van FC Utrecht”, zegt Babel in De Telegraaf. “Ik weet inmiddels dat spelers of oud-spelers van Ajax niet op vrolijke teksten worden getrakteerd. Tijdens de wedstrijd heb ik er geen aandacht aan besteed en ik heb het me ook niet laten beïnvloeden. Leuk is het niet.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *