Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Mounir El Hamdaoui stuurt aan op breuk bij Ajax’

Mounir El Hamdaoui lijkt aan te sturen op een breuk met Ajax. Hij heeft zijn nieuwe trainer Frank de Boer vorige week al laten weten dat hij mentaal niet in staat is om voor zijn ploeg uit te komen. De opvolger van Martin Jol heeft de spits vervolgens tot 4 januari op vakantie gestuurd. Ajax communiceerde de afgelopen weken steeds dat El Hamdaoui ziek was.

De Boer liet El Hamdaoui twee weken geleden buiten de basisformatie voor de uitwedstrijd bij AC Milan. De aanvaller heeft vervolgens niet meer aan een groepstraining van de Amsterdamse club deelgenomen. El Hamdaoui sprak vlak na het duel in Italië uitvoerig met de nieuwe trainer van Ajax. De spits werd vervolgens geveld door een griepje en liet De Boer vorige week weten dat hij geestelijk niet sterk genoeg was om te voetballen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.