Voetbal4u.com

Eredivisie Sjoerd Ars zegt nee tegen Bayern Munchen

Sjoerd Ars blijft voorlopig bij FC Zwolle. De topscorer van de Eerste Divisie had zich in de belangstelling gespeeld van Bayern München, maar de aanvaller heeft ‘nee’ gezegd tegen de Duitse topclub. Met achttien treffers is Ars voorlopig topscorer van de Jupiler League.

“Het was geen gemakkelijke keuze, maar ik had gewoon te veel moeten opgeven,” zegt Ars in gesprek met Voetbal International. “Ik had een financieel gezien prima contract voor anderhalf jaar kunnen tekenen, maar het sportieve plaatje sprak me niet aan.” Bayern wilde hem halen voor het tweede elftal.

“In eerste instantie zou ik in het tweede elftal gaan spelen, dat uitkomt in de Derde Bundesliga. Ik heb gehoord dat het niveau daar lager is dan bij ons in de Eerste Divisie. Dat sprak me niet zo aan. Als ik nu in de situatie zat waarin ik vorig seizoen met RBC verkeerde, was het een ander verhaal. Maar nu heb ik het naar mijn zin bij FC Zwolle en loopt het sportief gezien uitstekend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.