Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Afellay vrijdag gepresenteerd bij FC Barcelona

Ibrahim Afellay wordt vrijdagmiddag gepresenteerd als nieuwe speler van FC Barcelona. De Spaanse kampioen publiceerde woensdag op de website het draaiboek voor de presentatie van de 24-jarige middenvelder van PSV. Barcelona bereikte twee maanden geleden al een akkoord met PSV over een afkoopsom voor Afellay.

Afellay vliegt donderdagochtend met zaakwaarnemer Rob Jansen naar Barcelona, om de laatste details van zijn contract te bespreken. Afellay ondergaat ‘s avonds de medische keuring. Als daar geen problemen aan het licht komen, tekent hij vrijdag in het kantoor van voorzitter Sandro Rosell rond het middaguur zijn contract. Na een fotosessie staat de officiële presentatie op het programma, waarbij Afellay zijn eerste Barça-shirt krijgt uitgereikt.

Afellay ontbrak woensdagavond in het bekerduel tegen Roda JC. Hij zei tegen Rutten dat hij zich niet gemotiveerd genoeg meer voelde. De PSV’er nam zondag officieel afscheid van het Eindhovense publiek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.