Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord hoopt op verdediger van Internazionale’

De selectie van Feyenoord wordt mogelijk versterkt door een verdediger van Internazionale. De Italiaanse grootmacht overweegt om in de winterstop een centrumverdediger in Rotterdam te stallen.

Daarmee zou een wens van trainer Mario Been in vervulling gaan. Technisch directeur Leo Beenhakker wil tegenover NUsport echter nog niet op de zaken vooruit lopen. “Prima, ik hoor het allemaal wel”, zo reageert hij op de geruchten. Na de jaarwisseling gaan beide clubs met elkaar om de tafel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!