Voetbal4u.com

Eredivisie Vrienden van Feyenoord hebben kritiek op Beenhakker

De ‘Vrienden van Feyenoord’ staan volledig achter de directie van de club. Dat hebben Pim Blokland en Hennie Huigen namens de investeerders laten weten aan RTV Rijnmond.

Huigen uitte wel kritiek op Leo Beenhakker. De technisch directeur maakte zich in zijn ogen in de aanloop naar de afgelaste klassieker tegen Ajax schuldig aan ‘calimero-gedrag’. ‘Ik vind niet dat je in zijn positie moet roepen dat we niet met 10-0 van Ajax zullen verliezen. Dan maak je jezelf wel erg klein,” aldus Huigen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!