Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer blijft hoofdtrainer van Ajax

Frank de Boer zal zijn functie als hoofdtrainer bij Ajax ook na de winterstop voortzetten. De interim-trainer besprak al langer met zijn werkgever de mogelijkheid om voor een langere periode de onlangs vertrokken Martin Jol op te volgen. Na de Kerstdagen zullen de contracten ondertekent worden.

Ondanks eerdere berichten was er volgens algemeen directeur Rik van den Boog geen shortlist met potentiële trainers. Hierdoor was De Boer de eerste keus voor de Amsterdamse club. Wel ontvangt de voormalig international een stuk minder salaris dan zijn voorganger Jol.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.